Elektronik Belge Yönetim Sistemi nedir?

Kurumumuzdaki belge ve bilgi alış verişinin elektronik ortama aktarılmasını ve internet üzerinden bu bilgilerin anlık olarak yönetilmesini amaçlayan bir sistemdir. Ayrıca kurum içi ve kurum dışı yazışmalarınıza ait süreçlerinizi standart haline getirir.

E-Belediye Sistemi Nedir?

eBelediye Bilgi Sistemi Nedir ? Belediyelerin tek veri tabanında ortak bir altyapıda, standart yazılımlarla tüm iş ve işlem süreçlerini elektronik ortamda yapabilmelerini ve yerel hizmetlerin elektronik ortamda vatandaşa sunulmasını sağlayacak bir projedir. Ülkemizin dijital dönüşümünün yerel ayağıdır.

E-belediye ye nasıl girilir?

Dilekçe hizmetine vatandaşlarımız https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-bakanligi adresindeki Kuruma Ait İnternet Sitesi Üzerinden Sunulan Hizmetler sekmesindeki eBelediye Dilekçe Kayıt adresine tıklayarak ulaşabilirler. Sayfa açılmadan önce bir uyarı penceresi çıkacak. Burada Tamam butonunun seçilmesi gerekiyor.

E-belediye nasıl indirilir?

Bilgisayarınızdaki İnternet Explorer tarayıcısından eBelediye sistemine e-İmzalı giriş yapılırken veya evrakı elektronik imzalarken çıkan uyarı metininde yer alan “Uygulamayı buradan indirebilirsiniz” yazısına tıklanır. Açılan pencereden bilgisayardaki işletim sistemine uygun olan logoya tıklanır.

EBYS sistemi nedir nasıl kullanılır?

EBYS kurum içi ve kurum dışı yazışmalarda dokümanların düzenlenmesini ve arşivlenmesini sağlayan bir sistemdir. EBYS Nedir, Nasıl Kullanılır? EBYS kurumların her türlü dokümantasyonunu kontrol etme, işleme, yönlendirme, onaylama ve arşivleme için kullandıkları elektronik ve son derece hızlı bir sistemdir.

EBYS ne için kullanılır?

EBYS ile, gerek kurum içi birimlerimiz arası yazışmalarımızı ve gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşları ile olan yazışmalarımızın bilgisayar ortamında yapılmasını sağlayarak; Yazışmaların standartlaşmasını sağlar. Yazışmaların sevk, paraf ve onay sürelerini kısaltır.

Içişleri bakanlığı e-belediye nedir?

EBelediye projesi Belediyelerin ortak bir platformda buluşturulmasına, bilgi teknolojileri alanında ihtiyaçlarının karşılanmasına, geliştirilecek olan belediyecilik yazılımları ile vatandaş odaklı bir yerel yönetim yapısının oluşturulması için bilgi ve iletişim teknolojilerinin etkin şekilde kullanılmasına imkân …

Belediyelerde elektronik belge yönetim sistemi